Teknisk industri

Impossible x Ace Hotel Project

Den här månaden samarbetar Impossible Project med Ace Hotel för att hålla den viscerala konsten av omedelbar analog fotografering vid liv för dagens romantiker. Varje gästrum på Ace Hotel New York kommer att vara försett med en renoverad polaroidkamera och begränsad upplaga, anpassade paket med ’Impossible x Ace Hotel’ PX 600 Silver Shade omedelbar svartvit film i minibaren. Vi hade turen att få en och det är fantastiskt! Vi har inte slutat med att skjuta polor på kontoret!

En gallerishow kallad ’24 hours at the Ace’ kommer att visas från 12 september till 14 oktober med verk av vänner till Ace Hotel och The Impossible Project inklusive Adam Goldberg, Andie Acosta, Anne Bowerman, Araks Yeramyan, Chloe Aftel, Dave Ortiz , Devon Turnbull, Elijah Wood, Jeremy Kost, Nicole Held, Michael Nevin, Pat Sansone och Steve Olson. En uppföljningsshow i augusti 2012 kommer att innehålla verk inskickade av fans av Ace och Impossible online på acehotel.com/impossible . De slutgiltiga valen för denna andra galleriinstallation kommer att avgöras av den ursprungliga showens deltagare.


Adam Goldberg


Andie Acosta


Devon Turnbull


Elijah Wood

Ace Hotels är unika platser som berör sinnena hos resenärer, hedonister, konstnärer och äventyrare. Ace Hotels är mötesplatser för riktiga människor, riktiga rum, riktig mat, riktiga analoga ögonblick i livet. Impossible instant-filmer är unika verktyg för klassiska polaroidkameror, som återupplivar magin med analog direktfotografering, håller påtaglighet och kreativitet vid liv, vilket ger en sann analog komponent i vår digitala värld. Ace Hotel och The Impossible Project delar denna gemensamma önskan att fortsätta, och ändå återuppfinna, de delade upplevelser som vi alla håller varmt om, för denna unika analoga filmupplaga och utställning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *