2 års gratis Shoprunner-medlemskap för icke-AMEX-kortinnehavare eller gratis Shoprunner för livet för AMEX-kortinnehavare - DansDeals.com
Internet

Få en gratis ettårsprenumeration på ShopRunner

ShopRunner är en av de sakerna jag förmodligen inte skulle betala för, men som gärna tar emot gratis.

Känner du likadant? Nåväl, varsågod: Under en begränsad tid kan Cheapskate-läsare få ett gratis ettårigt ShopRunner-medlemskap . Det kostar normalt $79, även om alla som har ett PayPal-konto eller ett utvalt American Express- eller MasterCard-kort redan kvalificerar sig för ett pågående kostnadsfritt medlemskap .

Hur du än får det är det värt att skaffa det. ShopRunner uppgraderar dig till gratis två dagars frakt i butiker från MacMall till Newegg till Staples. Och i vissa butiker finns det inget minimiköp, så du kan få den snabba, gratis frakten även om du spenderar en liten summa.

2 års gratis Shoprunner-medlemskap för icke-AMEX-kortinnehavare eller gratis Shoprunner för livet för AMEX-kortinnehavare - DansDeals.com

Tjänsten ger dig också rätt till fri returfrakt, ett stort plus om du har beställt något stort och tungt (som till exempel en TV eller högtalarsystem) och bestämt dig för att du inte gillar det. Kom ihåg att återuppbyggnadsavgifter kan tillkomma, så själva returen kanske inte är gratis, bara frakten.

ShopRunner erbjuder också en hel del erbjudanden endast för medlemmar , som 20 procent rabatt på Lancome. (Som sagt, du bör alltid kolla andra kupongkoder och cashback-källor också, eftersom ShopRunners exklusiva erbjudanden kanske inte är de absolut bästa erbjudandena.)

Naturligtvis är det stora dragplåstret här fraktuppgraderingarna. Det är inte olikt vad Amazon Prime erbjuder, men tillämpas på mer än 100 butiker istället för bara en. Skulle jag betala $79 för ett ettårigt ShopRunner-medlemskap? Jag skulle inte. Men gratis? Ja tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *